Amenra mobilházak - Lido di spina

Mindkét házunk hasonló felszereltségű.

Nappaliból és két különálló hálószobából áll (egyik franciaágyas (2 fő), a másikban két egyszemélyes ágy (2 fő) van. A mobilházban egy fürdőszoba található, zuhanyzóval, WC-vel és kézmosóval.

A nappaliban található a jól felszerelt konyharész, beépített szekrénnyel, mosogatóval, hűtő szekrénnyel, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel és gázpalackról üzemelő tűzhellyel.

A nappaliban található  étkező - sarokülő, szükség esetén két személyes ággyá alakítható.

Mindegyik házhoz tartozik egy 3 x 4 méter nagyságú fedett teraszrész, ami alá a műanyag asztal és székek (6db) vannak elhelyezve a szabadtéri étkezéshez.

Parkolás egy autó részére a ház mellett lehetséges.

Paplant és párnát biztosítunk vendégeink számára (ágyhuzatot és lepedőt azonban hozniuk kell, a használatuk pedig kötelező!).

A mobilházaktól 50-100 méterre több vizesblokk is található, ahol mellékhelyiség, zuhanyzó, mosogató és mosógép is a vendégek rendelkezésére áll. A közös vizes helységek tisztaságáról a nap huszonnégy órájában a kemping takarító-személyzete gondoskodik.

További információk

A kemping szinte teljesen árnyékos köszönhetően a rengeteg (pinea) fenyőnek, így nagyon kellemes, naptól védett mikroklímát élvezhetnek a lakók, míg a klasszikus homokos tengerpart a napozni vágyóknak biztosít gondtalan időtöltést.

A lassan mélyülő homokos tengerpart ideális kisgyerekes családoknak. A mobilházhoz kicsi strandkocsit biztosítunk, hogy minden homokozójátékot le lehessen vinni a várépítéshez.

A kemping 3 medencéből álló  aquaparkjában minden korosztály megtalálja a kedvére való helyet. Totyogóknak mini medence játékokkal, spotolóknak úszómedence, pihenésre vágyóknak élménymedence és egy kis büfé segít a lazításban ;-)


 

A bérleti díj nem tartalmazza:

Szervíz díj: egyszeri 40 Euro mobilházanként, melyet  banki átutalással és a bérleti díj második részletével együtt kell fizetni (Tartalmazza: klíma használat díja, áram-víz-gázfogyasztás díja; gondnoki szolgáltatás díja, természetes használatból eredő meghibásodások esetén a hibaelhárítás díja, a mobilház távozás utáni utólagos áttakarítása) Hibaelhárítás a hiba jellegétől függő időtartam alatt kerül orvoslásra. Szakszervíz bevonásának szüksége esetén hosszabb időtartamot vehet igénybe.

Kaució: 50 Euro (Amennyiben nem történik károkozás, rongálás vagy nincs leltárhiány, a kaució összege távozáskor visszafizetésre kerül.)

Medence használat: 1€/ fő. A medence 13.00-15.00 között zárva tart. A 13.00 előtti és a 15.00 utáni medence használatra  2 db külön jegyet kell váltani.

Üdülőhelyi díj: Az ott tartózkodás idejére idegenforgalmi adót számítanak fel. Az idegenforgalmi adót a következők szerint számítják:

Mobilházak esetén: 0,8 Euró/fő/nap
11 éves kor alatt nem kell idegenforgalmi adót fizetni,
15. éjszakától nem kell fizetni az idegenforgalmi adót

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.